SONY DSCHei dere! Som mange av fordelene å flytte til ny by kommer med, så må jeg inrømme for min egen del att nye butikker og merker ved fingerspissene er en stor glede. Jeg er veldig viktig på hvilken makeup og hudpleie jeg kjøper og bruker, og handler da instingtivt ikke makeup på nettet med mindre jeg har lest en bra, troverdig annmeldelse på produktet, eller tideligere har brukt det og ikke får tak i det i butikk.

MAC er ett merke jeg må innrømme og ha min skepsis til siden jeg har hud som lett slår seg litt vrang, men jeg må innrømme att de har mye flotte farger til leppene! Jeg har faktisk aldri brukt produkter fra MAC tidligere, men må si att liplineren kommer nok til og bli ett fast medlem i min sminkemappe!

Etter noen turer innom, har det da blitt ett setting-powder, lip liner og leppestift. Jeg vet ikke helt om jeg elsker pudderet, men liplineren er perfekt i fargen og leppestiften fungerer veldig fint til hverdags!

Jeg har setting-powderet i transparent, liplineren i sculpture og leppestiften i pure zen om noen skulle lure på det.

SONY DSCSONY DSCOm noen har positive eller negative erfaringer så er jeg selvfølgelig veldig interresert i det!