SONY DSC

Heisann! De siste ukene har vert litt galskap, og jeg har ikke sovet i samme seng mer en 2 netter på rad så lenge jeg kan huske..! Det betyr selvfølgelig en del ting som til alle tider er med, og mye planlegging for og ikke ta med for mye (men akkurat nok!) En ting som pleier ta en del plass (og vekt) er iallfall for meg toalettsaker, altså makeup og hudpleie osv. Så jeg tenkte att jeg skulle vise dere noe av det jeg har med meg til en hver tid!

1. Foundtaion/BB: For tiden er jeg veldig heldig med huden min, ellers så hadde jeg nok valgt ett annet produkt. Men til hverdags (og noen ganger fest) går jeg faktisk med BB cream! Noe som er viktig med BB er å investere i en skikkelig en, i og med att det er kombinert dagkrem og foundation, som vill si att den vil trekke ned i huden. Derfor har jeg valgt en fra ett merke med gode ingredienser, SPF 10, som også er kjempefin på huden. Diorskin Nude BB, farge 02

2. Duft: her er det ett nøkkelord: reisestørrelse! Ikke dra med deg hele den knuselige 100 ml flaska til 900 kr.. Kjøp enten ett sett der du får med en ekstra 10 ml reiseflaske, eller kjøp en reiseflaske laget for parfyme. Deo er ikke så mye og gjøre med størrelsen, men den må med! Denne er den beste, bruker vanligvis Deo Pure i samme serien, men denne lukter bare så godt! Biotherm Eau d`energie

3. Hår: Her og er reisestørrelser key! Tørrshampoo må med, og jeg har også kjøpt en mini tangleteazer fra glitter, som tar en del mindre plass. Men den orginale blir aldri byttet helt ut!

SONY DSC

4. Øyne og bryn/ Makeup: Her blir det da litt mer individuelt, men dette er ting jeg ikke føler meg helt vell uten. Har du perfekte bryn er det ingen vits i og ta med dette, og noen har kanskje mer behov for og fikse lepper, eller legge en mer heavy hverdags foundation. Sort vinget liner og bryn er mine kjennetegn i maaange år, og  detter er noe man sjeldent ser meg uten. Brynspudder Anastasia Beverly hills i Ash Blonde, børste fra makeup mekka, Mascara fra Chanel og flytende liner fra Sensai

SONY DSC

5. Neglelakk: Gjerne en som tørker fort, er lett og legge og bare trenger ett strøk. Da er denne perfekt! På bildet over ser dere hvordan fargen faktisk er med ett strøk, og Dior sine lakker er de enkleste i verden og legge. Og de tørker fort haha! Så denne fyller alle kriterier! + for nøytral farge. Dior Vernis i fargen 306 gris trianon. SONY DSC6. Hand sanitizer: Denne er jeg helt avhengig av! Jeg er faktisk ganske bakteriefreak, haha! Denne er iallfall alltid med meg. The body shop hand cleanser mango.

Det er iallefall noe av det som er med meg! Jeg har stående blant annet tannbørste hos en del venninner osv. av meg, så det er stort sett ikke noe jeg trenger ta med. Håper noen av disse tipsene kanskje kan hjelpe til andre på farten!