SONY DSC

lakk fra Dior & H&M// Mascara chanel sublime // Leppestift Rouge chanel // Øredobber fra ebay

Hei og god onsdags «måren»! Jeg har akkurat klart og stå opp og spist meg litt frokost, før eksamenslesingen kicker inn. Om nøyaktig en uke har jeg to eksamener, herregud! Så man kan vell kanskje si att nervene begynner og hente meg inn? NÅ er det på tide og bruke tiden klokt! Jeg har selvfølgelig planlagt en del innlegg til dere, så oppdateringer blir det selvfølgelig ♥

Tenkte jeg skulle vise dere litt av mine «klassiske» favoritter! I og med att jeg har jobbet i parfymeri noen år nå, så har jeg prøvd en del kan man si. Neglelakken fra Dior er dessverre gått ut, men alt annet passer jeg på og ha i sminke mappen min. For dere som fulgte meg på blogg.no har jeg nevnt denne mascaraen utallige ganger, og jeg er ennå ikke i nærheten av og finne noe tilsvarende! Øredobbene har jeg hatt ganske lenge nå, men i det siste har jeg merka att de er blitt kjempe populære? Føler jeg ser de overalt, men de er jo kjempefine!  Denne Rouge chanel er mer som en lipsyl en leppestift, og har masse fuktighet. Litt usikker på fargen jeg kjøpte denne gangen, men den er uansett så god å ha på!

Men nå skal det leses til den store gullmedaljen! (eller iallfall en ståkarakter) Det og skrive og redigere bilder er definitivt mitt fristed i alt dette kaoset :D

Lykke til alle dere som skal ha eksamen!