SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hei dere! For motivasjons skyld så sier jeg att vi er på vei inn i våren.Jeg trenger iallfall motivasjon med ny snø som legger seg utenfor vinduet mitt. Vår betyr ny makeup sesong, nyheter og mye gøy! Jeg har fått fingrene i mye gøy som jeg skal vise dere fremover, blant annet denne sinnssyke makeup basen. Selv bruker jeg kun base til spesielle anledninger fordi jeg liker att huden min skal få puste, og jeg prøver å begrense menge makeup på huden til hverdags.

Jeg vet ikke med dere, men selv om base gir mye bedre hold og resultat, så blir det noe med å ha ett ekstra lag på huden? Men, dere. Det kan være jeg setter min egen makeup-rutine på hodet etter denne nye basen for den er bare sinnssyk. Den jevner ut huden helt ekstremt, holder makeup på plass som dobbeltsidig tape og viktigst; kjennes ikke ut som ett ekstra lag! Den er laget for å kamuflere porer så huden blir super glatt og myk i tillegg. Jeg har bare lyst å gå rundt å vise den til alle jeg treffer, og anbefale den til alle. Leppestiften er forresten i fargen 663.