SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hei dere! Dagen min startet med att jeg fikk en melding fra skolen om att første forelesning var avlyst, og etter noen timer ekstra søvn fikk jeg beskjed om resten og gikk ut! Etter min morgen-runde på sosiale medier fant jeg da ut att i dag er den store pannekake-dagen? Veldig koselig at mat har egen dag da!  Vaffeldagen var jo i høst en gang (?) og her i huset er det pizza dag hver dag neida.

Jeg vet det er veldig mange som jublet som liten da det kom pannekaker på bordet, men selv som liten ville jeg bare spise de om det var mammas spesial-til-meg miniatyr pannekaker. Av en eller annen grunn har pannekaker aldri vert en favoritt! Etter jeg flytta ut tho, og begynte å lage american breakfast pancaces derimot. Om jeg har besøk til frokost og vil være litt snill er det dette jeg disker opp med for og si det sånn, for de er gode om jeg får si det selv!

Den oppskriften jeg bruker er veldig enkel og grei, så det er jo egentlig bare steking som tar tid. I går var jeg på kurs med ARTDECO så kommer vell noen bilder etter det også! Så får jeg ønske alle sammen en kjempefin pannekake-tirsdag!