SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hei dere! Det er vell kanskje på sin plass å gratulere med mors/valentines-day? I dag får dere sjelden kost; dere som følger meg fast vet att det ikke akkurat hver dag jeg legger ut bilde av meg selv her, noe man ser ganske ofte på f.eks instagram. Denne uken tonet jeg nemlig håret mitt. Etter nesten 5 år med sjokoladebrunt hår stripet jeg det gradvis blondt våren 2015, og selv om resultatet ikke var noe å si på, måtte jeg naturligvis klippe av ganske mye flere ganger. Så 2015 var virkelig året for forandring når det kom til hår! Jeg gikk fra en dyp brunfarge ned forbi navelen, til lys-blont ett stykke under skuldrene. Heldigvis vokser håret mitt som ugress (haha) Så det har blitt ganske langt allerede.

Så til problemet med farget blondt hår; Brazzy gult og oransje. Alle som har stripet/bleket håret vet nok alt om dette! Gult får man bort veldig greit med blå-shampoo men oransje er helt umulig.. Så sist uke ramlet jeg inn til en farge spesialist og kom ut igjen med denne fargen!Den er en del mørkere enn det jeg har hatt de siste månedene, men jeg trives egentlig veldig godt med den! Den er veldig ash-mørkeblond, nærbildet er nok det som viser fargen best. Men det butter farge noe vanvittig fra lys til lys!  Om dere studerer (please dont) Ser man fremdeles de oransje stripene, men det ble utrolig mye bedre kamuflert enn i det blonde.

Hva synes dere?