SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Heisann! Denne gangen må jeg bare vise dere disse nydelige nye neglelakkene. Jeg elsker jo egentlig alle farger når det kommer til negler, og går med hva som helst. Men alle som er glad i neglelakk vet att noen farger er lettere å finne enn andre, og noen er nesten som å se en enhjørning i makeup-verdenen. For mens vi drukner i ett hav av forskjellige nyanser av brun/grå, rød og sjokk-rosa, er fine blåfarger eller generelt gode lyse farger sjelden kost. Men dere, de her kan jeg virkelig gå god for.

Selv tok jeg ett lite hopp av lykke da jeg så den nye vårkolleksjonen til Dior, men som #student ble det prioriteringer på høyt nivå. Og om dere ser etter ser dere kanskje hvem som har sneket seg med i bakgrunnen? Denne basen er bare fantastisk, og jevner ut huden som ingen ting annet. HER finner dere del 1, der jeg har skrevet mer om denne!