Kollasjer1

Hei dere! Som noen av dere vet besluttet jeg for litt siden om dele noe av det jeg har lært de årene jeg har jobbet med sminke og hudpleie. Jeg har jo alltid tipset om nye godbiter og favoritter men i det siste har jeg med baby-steps strukket meg lenger. Jeg har hat DIY’s på dipbrow, jeg har gitt dere tips fra parfymeri (som ble mitt mest leste innlegg, link til begge disse ligger nederst i innlegget) og nå har jeg tatt ett stormskritt videre og laget makeup-video. Helt ærlig føles det som om jeg har stilt meg på torget uten klær, men det å gå utenfor komfortsonen lærer man alltid av på en eller annen måte? Jeg viser meg jo tross alt helt uten sminke, og som en person som har slitt med acne og ikke minst acne arr i mange år, så er vell det å beskrive det som naken ganske passende.

Jeg legger den straks ut til dere, så følg med!

For Dipbrow DIY – >HER<

For 5 ting jeg har lært i parfymeri – >HER<